Star Wars Battlefront II Alpha kører i 1080p/60fps på PS4 Pro

Digital Foundry har ved Gamescom messen fået lov til at prøve en pre-alpha version af Star Wars Battlefront II på en PlayStation 4 Pro. Spillet kører på nuværende tidspunkt i 1080p ved 60 FPS, men spillet udkommer først d. 17 november 2017 så mon ikke der bliver optimeret yderligere til PS4 Pro.

Se med i videon nedenfor, for at få et first-look.

Kilde: gamereactor.dk

Hellblade: Senua’s Sacrifice optimeret til PS4 Pro

Det kommende Hellblade: Senua’s Sacrifice vil have to forskellige modes på PlayStation 4 Pro – en hvor spillet kører 60 FPS eller en “enhanced resolution” som er på bekostning af billedehastigheden. Se den flotte trailer fra spillet nedenfor.

Hellblade: Senua’s Sacrifice udkommer d. 8. august 2017.

Kilde: PSlife.dk

X-Morph: Defense leverer 60 FPS split-screen co-op på PS4 Pro

Pawel Lekki fra EXOR Studios fortæller at det kommende X-Morph: Defense understøtter 60 FPS i split-screen co-op på PlayStation 4 Pro. Spillet beskrives som en “RTS/twin-stick shooter hybrid.” Se traileren for spillet nedenfor.

X-Morph: Defense udkommer d. 30. august 2017.

Kilde: PlayStation.Blog

Arizona Sunshine er optimeret til PS4 Pro

Arizona Sunshine er en zombie shooter der udkommer i dag til PlayStation VR og Trevor Blom fra Vertigo Games udtaler:

You can expect Arizona Sunshine to look its very best on your PlayStation 4 Pro console, as we’ve visually enhanced the game to take full advantage of its power.

Se traileren nedenfor:

Kilde: PlayStation.Blog

PS4 System Software 4.50 med Boost Mode

I morgen – torsdag d. 9. marts 2017 – udkommer version 4.50 af system softwaren til PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro. Opdateringen indeholder mange nyttige features, men for PS4 Pro ejere er den mest spændende nok “Boost Mode” som giver et ydelses-boost til spil som ikke har fået en decideret PS4 Pro opdatering. Det betyder blandt andet hurtigere load-tider, samt højere og mere stabile framerates.

Se alle features i videoen nedenfor.

Kilde: PlayStation.Blog

Video: PS4 Pro Boost Mode i Bloodborne, The Witcher 3 og mange andre…

DigitalFoundry har lavet en grundig test af Boost Mode på PlayStation 4 Pro, som pt. er i beta. Helt generelt set lader det ikke til at gøre den store forskel, men Boost Mode viser sig dog at afhjælpe nogle af de dyk i billedehastigheden som kan forekomme i nogen af de testede spil.

00:40 – Bloodborne
03:50 – Dark Souls 3
05:24 – Dark Souls 2
06:49 – Lords of the Fallen
07:46 – The Evil Within
09:58 – Until Dawn
11:52 – Oddworld New ‘n’ Tasty
13:10 – The Witcher 3
15:58 – Batman: Arkham Knight

Kilde: gamereactor.dk

The Division på PS4 Pro vs. PS4

Som tidligere nævnt her på siden har The Division fået en PlayStation 4 Pro opdatering, men hvilken forskel gør det egentlig? Se med nedenfor, hvor YouTube’ren “Arekkz Gaming” sammenligner spillet på de to konsoller.

Kilde: gamereactor.dk

Resident Evil 7 demoen får PS4 Pro opdatering

Hvis du skulle være så heldig allerede at have fået fingrene i PlayStation 4 Pro kan du nu downloade den opdaterede Resident Evil 7: Biohazard demo, som har fået understøttelse for HDR og 4K på PS4 Pro. Demoen kan downloades på PlayStation Store.