PlayStation 4 Pro: Star Wars Battlefront II Limited Edition

Sony har annonceret en limited edition af PlayStation 4 Pro der er dekoreret med Star Wars referencer (både konsol og controller) og inkluderer Battlefront II. Hvis du er Star Wars fan er den helt sikkert et must-have!

PS4 Pro - Star Wars Battlefront II Retail
PS4 Pro – Star Wars Battlefront II Retail
PS4 Pro - Star Wars Battlefront II
PS4 Pro – Star Wars Battlefront II

Kilde: PlayStation.Blog

PlayStation 4 Pro kommer i hvid

Langt om længe kommer der en hvid udgave af PlayStation 4 Pro, hvis officielle farve hedder “Glacier White”. Der medfølger en matchende DualShock 4 controller og konsollen bliver solgt som en samlet pakke med Destiny 2.

Kilde: PlayStation.Blog

Galleri: inFAMOUS spillene i 4K og HDR på PS4 Pro

Sucker Punch har på PlayStation.Blog givet lidt detaljer om deres spil, inFAMOUS Second Son og inFAMOUS First Light og fremviser samtidig en række screenshots af spillene på PlayStation 4 Pro i 4K og HDR – WOW!

Galleri: Call of Duty: Infinite Warfare på PS4 Pro

Call of Duty: Infinite Warfare udkom i dag d. 4. november 2016 og i den forbindelse har Activision/Infinity Ward udgivet en række screenshots af spillet på PlayStation 4 Pro – og WAUW det ser lækkert ud!

Sådan bliver Ratchet & Clank bedre på PS4 Pro

PlayStation.Blog fortæller Insomniac Games hvordan deres Ratchet & Clank bliver forbedret hvis du har en PlayStation 4 Pro. Spillet får en opdatering så det understøtter både 4K og HDR, men selv hvis man har en almindelig PS4 eller PS4 Slim får man også glæde af HDR.

Lidt billeder af herlighederne:

Så lækkert set Infamous: First Light ud i 4K og HDR på PS4 Pro

Infamous: First Light får en opdatering så det understøtter HDR og ægte 4K (ikke opskaleret) på PlayStation 4 Pro, og nu har Sony delt nogle billeder af hvordan det ser ud.

Kilde: WCCFtech

Elder Scrolls Online får 4K support på PS4 Pro

Bethesda har via et indlæg på PlayStation.Blog bekræftet at de kommer med en opdatering til Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (også bare kaldet ESO), som giver spillet understøttelse for ægte 4K på PlayStation 4 Pro.